Retourneren

Laat ons zo snel mogelijk weten wanneer je niet tevreden bent over het bestelde product. Je kunt dan het product als volgt retourneren:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Download hier het formulier herroepingsrecht. 

De ondernemer HomeMade by Char vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Let op: producten die persoonlijk van aard zijn en op verzoek worden gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd. 

Ruilen

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@homemadebychar.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

LET OP: een gepersonaliseerd product kan niet worden geruild! Deze is speciaal samengesteld naar jouw wensen. Het artikel kan daarom niet geruild of geretourneerd worden tenzij het artikel niet juist is geleverd zoals afgesproken. 

Ik heb een verkeerd adres doorgegeven! Wat nu?

Per ongeluk een verkeerd adres doorgegeven? Dat kan gebeuren. Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op en dan kan ik proberen de bestelling nog te wijzigen. 


 


 

 

© 2018 - 2021 HomeMade By Char | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel